Handelsbetingelser

Hjemmeside

Green Heart of Copenhagen GmbH (“Green Heart of Copenhagen”) ejer og driver denne hjemmeside. Vilkårene og betingelserne i dette dokument styrer din brug af hjemmesiden på https://greenheartofcopenhagen.com (“Hjemmeside”). 

Din adgang til og din brug af denne hjemmeside samt køb og salg af de produkter og tjenester, der er tilgængelige via denne hjemmeside, er underlagt følgende vilkår, betingelser og meddelelser (“servicevilkårene”). Ved at bruge tjenesterne accepterer du hver af disse servicevilkår, som kan opdateres af Green Heart of Copenhagen fra tid til anden.

Fortrolighedspolitik

Green Heart of Copenhagen’s fortrolighedspolitik, der beskriver, hvordan Green Heart of Copenhagen vil bruge dine oplysninger, findes på https://greenheartofcopenhagen.com/fortrolighedspolitik.

Ved at benytte denne hjemmeside giver du samtykke til behandlingen beskrevet deri og garanterer, at alle data, du leverer, er sandfærdige og nøjagtige.

Intellektuel ejendom, software og indhold

De intellektuelle rettigheder til al software og alt indhold (inklusive fotografiske billeder), der stilles til rådighed for dig på eller gennem denne hjemmeside, ejes af Green Heart of Copenhagen eller vores licensgivere og er beskyttet af ophavsretslove og traktater overalt i verden.

Salgsbetingelser

At afgive en ordre på produkter betyder, at du tilbyder at købe det produkt på og underlagt følgende salgsbetingelser. Ved at afgive en ordre via vores hjemmeside garanterer du, at du er mindst 18 år gammel. Hvis vi er usikre på din alder, forbeholder vi os retten til at annullere din ordre. Placeringen af en ordre indikerer, at du repræsenterer og garanterer, at alle de oplysninger, du giver Green Heart of Copenhagen, er sande og nøjagtige, og at du er en autoriseret bruger af det kredit- eller betalingskort, der blev brugt til at afgive din ordre.

International Levering

Vi modtager online ordrer og kan levere til følgende lande:

Danmark samt Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkoslovakiet, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg,  Malta, Holland, Polen, Portugal, Romænien, Slovakiet, Spanien og Slovenien.

Der er nogle andre lande som kræver særlig manuel administration:
1) Vi kan kun modtage betaling via bankoverførsel
2) Ekstra import udgifter kan forekomme
Disse lande er: Island, Lichtenstein, Norge, Schweiz og Storbritannien (England, Skotland og Wales). 

Forsendelsespolitik

Din ordre leveres til den adresse, der er angivet af den person, der har afgivet ordren. Hvis en eller flere af de varer, du har bestilt, er utilgængelige på bestillingstidspunktet, kan vi ikke behandle din anmodning og fuldfører fuld refusion. Vi informerer dig straks via e-mail, hvis dette skulle være tilfældet. Green Heart of Copenhagen leveres med almindelig post og UPS. Internationale ordrer skal overholde reglerne for salg af disse produkter til det relevante land. Vores CopenhagenCBD-produkter er lovlige de fleste steder. Det er dit ansvar som forbruger at kende dine lokale love og regler, inden du bestiller. Green Heart of Copenhagen er ikke ansvarlig for forsinkelser som følge af forsinkelser i posten eller force majeure.

Transportskader

Hvis varer leveres med åbenlyse transportskader, bedes du klage over sådanne fejl så hurtigt som muligt til fragtmanden og kontakte os med det samme. Manglen på at indgive en klage til fragtmanden eller kontakt til os har ingen konsekvenser for dine lovbestemte krav og deres håndhævelse, især dine garantirettigheder. De hjælper os dog med at gøre vores egne krav gældende over for transportøren eller transportforsikringen.

Priser og tilgængelighed

Alle ordrer, der afgives på denne hjemmeside, afhænger af produktets tilgængelighed og Green Heart of Copenhagens bekræftelse af ordremængde og pris. Green Heart of Copenhagen bevarer retten til at nægte ordrer. Alle annoncerede priser kan ændres. Når du afgiver en ordre, modtager du en bekræftelses-email, der bekræfter modtagelsen af din ordre: Dette er ikke en accept af din ordre. Kun de varer, der er anført i bekræftelses-emailen, der blev sendt på afsendelsestidspunktet, indgår i den dannede kontrakt.

Betaling

Ved modtagelse af din ordre vil Green Heart of Copenhagen anmode om tilladelse til betaling fra din betalingskortudsteder. Dit betalingskort debiteres ved modtagelse af denne tilladelse, og de modtagne midler behandles som et depositum mod værdien af de varer, du har bestilt til køb.

Returneringer og refusioner

Hos Green Heart of Copenhagen ønsker vi at sikre, at du er 100% tilfreds med dit køb. Hvis du bruger nogle af vores produkter i 7 dage og ikke er helt tilfreds, giver vi dig en fuld refusion af produktets pris, hvis det returneres til os inden for 14 dage efter leveringsdatoen.

For at returnere, send en email til os på Hello@GreenHeartOfCopenhagen.com med detaljer om, hvorfor du anmoder om en refusion. Angiv dit ordrenummer i emnelinjen eller hovedteksten i din email.
Du hører derefter fra os med detaljer om, hvordan du returnerer produktet til os. Omkostninger forbundet med betaling af returforsendelse til os i Tyskland dækkes af kunden. Opbevar din forsendelses-kvittering som bevis for returforsendelsen til os.

Når vi har modtaget dit produkt, modtager du en bekræftelse på din refusion via email eller per telefon fra Green Heart of Copenhagen. En refusion af dine produkter foretages inden for 14 dage fra vi modtager dit returprodukt.

For at sikre, at alle får de samme muligheder, har vi sat en grænse for, hvor mange gange du kan returnere et Green Heart of Copenhagen-produkt. Det kan du gøre en (1) gang, medmindre særlige forhold gør sig gældende, og som måtte være individuelt godkendt af ledelsen.

Vi beder dig om at vælge dine produkter omhyggeligt, eller hvis du er i tvivl, om at kontakte os, så vi kan sikre, at du får det rigtige produkt til dine behov, før du køber. 

Garanti

Hvis du modtager et defekt produkt, bedes du indsende en klage eller kontakte os, inden du returnerer varen. Hvis din klage er berettiget, kan du enten modtage fuld refusion, bytte varen eller modtage en reduktion i prisen afhængigt af den specifikke situation. Du skal indgive klagen inden for to måneder efter, at en mangel er opdaget. Undersøg omhyggeligt dine varer straks efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse

Vi gør opmærksom på, at Green Heart of Copenhagen GmbH alene forhandler naturprodukter, CBD-olie og CBD-holdige produkter. Vores CBD-produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, helbrede eller forhindre sygdomme, lidelser eller hudtilstande. Oplysningerne på denne hjemmeside kan ikke anvendes som eller erstatte information fra læger. 

Skadesfriholdelse

Du accepterer at skadesfriholde Green Heart of Copenhagen GmbH, dets aktionærer, direktører, medarbejdere, konsulenter, agenter og associerede virksomheder fra ethvert krav fra tredjepart som følge af din brug af denne hjemmeside eller din overtrædelse af servicevilkårene.

Online tvistbilæggelse

Europa-Kommissionen har en platform til online tvistbilæggelse som forbrugere kan benytte til at løse en tvist. Den ligger på https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Linket giver også flere oplysninger om tvistbilæggelse generelt.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop