Tilfredshedspolitik

Hos Green Heart of Copenhagen ønsker vi at sikre, at du er 100% tilfreds med dit køb. Hvis du bruger nogle af vores produkter i 7 dage og ikke er helt tilfreds, giver vi dig en fuld refusion af produktets pris, hvis det returneres til os inden for 14 dage efter leveringsdatoen.

For at returnere, send en email til os på Hello@GreenHeartOfCopenhagen.com med detaljer om, hvorfor du anmoder om en refusion. Angiv dit ordrenummer i emnelinjen eller hovedteksten i din email.
Du hører derefter fra os med detaljer om, hvordan du returnerer produktet til os. Omkostninger forbundet med betaling af returforsendelse til os i Tyskland dækkes af kunden. Opbevar din forsendelses-kvittering som bevis for returforsendelsen til os.

Når vi har modtaget dit produkt, modtager du en bekræftelse på din refusion via email eller per telefon fra Green Heart of Copenhagen. En refusion af dine produkter foretages inden for 14 dage fra vi modtager dit returprodukt.

For at sikre, at alle får de samme muligheder, har vi sat en grænse for, hvor mange gange du kan returnere et Green Heart of Copenhagen-produkt. Det kan du gøre en (1) gang, medmindre særlige forhold gør sig gældende, og som måtte være individuelt godkendt af ledelsen.

Vi beder dig om at vælge dine produkter omhyggeligt, eller hvis du er i tvivl, om at kontakte os, så vi kan sikre, at du får det rigtige produkt til dine behov, før du køber. 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop